Stamtavla
uvans Uzak
GWalkabout Mynta
 


Walkabout Mynta

Qarat blev pappa sommaren 2014, tillsammans med Walkabout Lenka fick han 8 valpar (3 hanar och 5 tikar). Valparna heter Micro, Myx, MacPod, Minn, Mynta, Mackmyra, Magi och Meija. Helt underbara valpar allihopa och naturligtvis var jag tvungen att behålla en av tjejerna, det blev lilla fröken här ovan som heter Walkabout Mynta, en otroligt intensiv, tuff och rolig tjej. Ska bli så spännande att se hur hon utvecklas.

Hittills har vi bara provat att leka in lite lydnad och sök, måste säga att söket verkar vara hennes grej. Jag har bara tränat lite apportering på lösrullen och skickat henne till Göran i rummet bredvid där hon fick rullen och kom tillbaka. Allra första gången vi provade med främmande figuranter så sprang hon ut till figgen, hämtade lösrullen, kom in till mig och lade den i min hand och sedan påvisade hon figgen. Så imponerad av denna lilla tjej som bara var 3 månader, vad månde bliva av denna tjej????

Här en bild på hennes allra första övning utomhus som var en hittaövning där Göran hade gömt sig bakom en sten, inget fel på fokuseringen.